2013 İçin İnovasyon Örneği

The Ushuaïa Ibiza Beach Hotel, yakında misafirlerin parmak izlerini tanıyan ve facebook profillerini otomotik olarak güncelleyen bir teknolojiyi sunmaya hazırlanıyor.

Daha önce bu sayfalarda aynı otelin biometrik ödeme sistemini tanıtarak teşekkürlerimizi sunmuştuk. Aynı teknolojiyi kullanarak otel şimdi de misafirlerin parmak izlerini tanıyan ve facebook profillerini otomotik olarak güncelleyen benzer bir teknolojiyi sunmaya hazırlanıyor.

Yeni teknolojileri kucaklayan tavrını sürdüren otelin arkasındaki firma, otel çevresine dokunmatik ekranlar kurmayı planlıyor. Bu ekranlarda misafirlere facebook profillerine giriş yapma seçeneği de sunulacak ve raporlara göre, ziyaretçiler şifre tuşlamak yerine parmaklarını biometrik sensörlere koyarak hızlıca kendi hesaplarına erişebilecekler. Ayrıca fotoğraf çekebilecek, bulundukları lokasyonu güncelleyebilecek ya da o an katıldıkları otelin eğlence organizasyonunu için ‘beğen’ butonuna tıklayabilecekler. Sistem 2013 yılında hizmete sunulacak ve daha önce misafirlerin kullandıkları bileklik sisteminin yerini alacak. Aşağıdaki video sistemin nasıl çalışacağı konusunda bize daha fazla detay sunuyor.

Otel, teknolojinin müşteri tecrübelerini nasıl geliştirdiğini göstererek diğer konuksever markalara da örnek olmayı amaçlarken, kendi markalarının da bilinirliğini artırmayı amaçlıyor.  Bu tarz bir inovasyon örneği size de ilham olabilir mi?

[hana-code-insert name=’orta’ /]

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top