1500 TL Maaşlı İş Fırsatı

Üniversite mezunu olmanız gerekmiyor.Ev hanımı,öğrenci,emekli,engelli her kesimden biri olabilirsiniz.Eğer iletişim beceriniz iyiyse bu iş için yeterlisiniz.Çağrı merkezi elemanı olarak, aylık 1500 TL gelire sahip olabilirsiniz.

Dünya üzerinde bu piyasanın büyüklüğü yaklaşık 350 milyar dolara ulaşmış durumda.Bu sektörde,12 milyon kişi de istihdam ediliyor.

Türkiye’deki sekötörün büyüklüğü ise 2 milyar dolara koşuyor.30 bin çağrı merkezinde yaklaşık 60 bin eleman istihdam ediliyor.Her geçen gün artan ihtiyaç,istihdamı büyük ölçüde tetikliyor.Üniversite diploma şartı aranmaması ve esnek çalışma şekli, bu işi çok cazip kılıyor.Lise mezunu iseniz,kısa bir eğitim programıyla bu işte çalışmaya başlayabilirsiniz.

Daha aytıntılı bilgi için lütfen iletişime geçiniz.

[hana-code-insert name=’orta’ /]

40 thoughts on “1500 TL Maaşlı İş Fırsatı”

  1. mahmut saygın

    lise mezunuyum ve askerliğimi yaptım.iletişim becerim oldukça iyi seviyede ve bilgisayarda oldukça iyiyim.esnek çalışma saatleri şeklinde çalışabilirim.dış görünüşe dikkat ederim ve diksiyonum oldukça iyidir.
    Cevabınızı bekliyorum…

  2. BEN AKŞAM 7DEN SONRA PC BAŞINDA OLUYORUM SABAH 6YA KADAR ARALIKSIZ BUNA GÖRE KOLCENTER GÖREVİNE HAZIRIM

  3. Handan Gögen

    Eğitimin kısalığından kastınız nedir?? Nerede veriliyor?? Beni bilgilendirirseniz sevinirim.
    İyi günler.

  4. Handan Gögen

    Boş vakitlerimi değerlendirirken aynı anda ek kazanç kapısını açabilmek beni memnun edecektir. Bu konu hakkında daha detaylı bilgi edinebilmem için benimle iletişime geçmenize bekliyorum.
    İyi günler dilerim.

  5. Mustafa ARIKAN önlisans meuzunuyum yukarıdaki belirttiğiniz işde çalışmak istiyorum insanlarla iletişimim oldukça iyidir antalya da ikamet ediyorum telefon numaram 05352487734 sizinle iletişime geçmek istiyorum saygılarımla..

  6. Nurullah Tok

    Bu şahsım adına müthiş bir fırsat.Bu konuda bilgilendirilmek isterim.Size de teşekkür ederim.

  7. çağrı merkezi hakkında ayrıntılı bilgi alabilirmiyim.sizinle çalışmak isterim. en kısa sürede cevap dönerseniz sevinirim.

  8. ben istanbul üniversitesi radyo sinema tv terk öğrencisiyim şimdi açıktan işletme okuyorum bu iş için uygun biriyim

  9. Ben 750 liraya çalışıyodum + yemek + sigorta 🙂 Evt az bu yüzden 27 aralıkta iştyen ayrıldım. 6 Ay dayanabilidim yani dedikleri, kadar kolay değil koşulları da ağır uyku düzenini bile jkaybedebilirsin. Şimdi ordan biri diyodur ki sen hiç işsiz gezdin mi evt 1 buçuk yıl gezdim sonra bu işe girdim 6 ay sonra sanki 5 yıl yaşlandım. Ama ben 350 çağrı alıyodum o ayrı mesele

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top