2012 Yılı En İyi Meslekler

İşte sizler için araştırdığımız 2012 yılında yapabileceğiniz en cazip meslekler.

 Enerji Verimliliği Danışmanı

Ev sahipleri,şirketler nasıl daha çok tasarruf edeceklerinin yollarını arıyorlar.Ama bu düşünüldüğü kadar kolay olmayan birşey.Bu iş hakkında profesyonel eğitim alarak,insanlara sudan,elektrikten,doğalgazdan tasarruf ettirme hizmeti verebilirsiniz.

Geri Dönüşüm İşi

Bozuk dizüstü bilgisayarınız bir altın madeni olabilir.Çelik, bakır ve bilgisayar bileşenleri, her zamankinden daha fazla değerli. Ancak, çoğu ev sahibi çöp olarak gördüğü çoğu şeyin değerini bilmiyor. İyi bir reklam kampanyası ve bir kamyonet sayesinde tüm bu değerli geri dönüşmleri satın alabilirsiniz.Hurda metal, eski bilgisayarlar, elektronik, mürekkep kartuşları ve diğer geri dönüştürülebilir malzemelerden çok iyi paralar kazanabilirsiniz.Hem dünyaya da iyilik yapmış olursunuz.

 

Sanal Asistan

Sanal asistanlar, oldukça popüler. Başlamak için ihtiyacınız olan şey bir dizüstü bilgisayar ve iyi bir web sitesi. Sosyal medyayı da aktif kullanmanız yararınıza olur.Sanal asistanlığı ek iş olarak yapmanız mümkün.İşten geldiğinizde evde rahatlıkla yapabilirsiniz.Örneğin maillerini kontrol edebilir,internetten müşterilerle yazışmalar yapabilirsiniz.

 

Uzaktan Muhasebeci

Ekonomik durgunluk sırasında, pek çok şirket çalışan sayısını minimuma indirdi. Ancak çok az işletme,muhasebeci olmadan yaşayabilir. Ama bu da iş yerine gidip gelen muhaseebeci olacak anlamına gelmez.Evden çalışarak,uzaktan muhasebe hizmeti vermeniz mümkün.

Tercüman

Dış ilişkiler ve ticaret geliştikçe tercüman ihtiyacı daha da artmakta.Yabancı bir diliniz var ise şirketler için zaman zaman tercümanlık yapabilirsiniz.

 

Fiyat Düşürücü

Hangi hizmeti ya da hangi ürünü nereden en uygun alacağımızı bilmek ne kadar güzel olurdu değil mi? İşte fiyat düşürücüler bunu sizin için öğreniyor.Ayrıca tüketici hakları konusunda da size her türlü desteği sunuyorlar.

 

Sosyal Medya Danışmanlığı

Sosyal medya işletmeler için eşi benzeri görülmemiş bir pazarlama fırsatı sunuyor.Ama bunun nasıl kullanacağı bilinmiyor.Bu iş sizin için güzel bir kariyer olabilir.Mevcut işletmelerin pazarlama kampanyalarını,sosyal medyaya entegre ederek bu işi yapabirsiniz.

 

Yaşlı Yardımcılığı

Yaşlılarımıza yardımcı olarak hem onların sevindirir hem de para kazanabilirsiniz.Onlara alışveriş,fatura ödeme gibi günlük işlerinde yardımcı olarak ve de günlük ziyaretlerde bulunarak bu işi yapabilrsiniz.

Evde Çocuk Bakıcılığı

Bu iş özellikler ev hanımlarına yönelik bir iş.Eğer çocuk sayısı belli bir sayının altında olursa,bu iş için herhangi bir lisans almanıza gerek yok.Çocukların ebeveynleriyle anlaşarak,evde çocuklar ile ilgilenmek ev hanımları için harika bir fikir.

 

Getir Götür İşi

Son yıllarda insanlar iş hayatının yoğun temposunda çoğu işlerine yetişemez oldu.İnsanlara küçük işlerinde yardımcı olabilirsiniz.Faturalar,kuru temizleme vb. İhtiyacınız olan şeyler ise bir araba ve bir cep telefonu.

 

Bilgisayar Bakım Hizmeti

Teknolojinin ilerlemesiyle,ailenin her üyesi için tabletlerin, akıllı telefonların ve dizüstü bilgisayarlarım yaygınlaşması, birçok anti-virüs yazılım yükleme, masaüstü temizliği, yazılım yüklemeleri gibi bilgisayar hizmetleri vermek,bir fırsat haline dönüştü.

[dcs_postbox id=”3262″ type=”medium-225″ words=”12″ /][hana-code-insert name=’orta’ /]

5 thoughts on “2012 Yılı En İyi Meslekler”

  1. mustafa cebecioğlu

    ankaradan mustafa getir götür işlerinizi düzenli bir şekilde yapılır.(elektrik,su,telefon,doğal gaz faturaların yatırılması,v.b market alışverişi v.s )daha aklınıza gelen farklı konularda da yardımcı olunur)
    0 530 314 24 20

  2. istanbul avrupa yakasından getır gotur işleriniz fatura tahsılat makbuz v.s her turlu işleriniz itina ile yapılır kendı aracımla her yere yetısebılme ımkanım vardır ırtıbat 05348752644

  3. merhaba istanbulda yaşıyoruz.
    avrupa yakasında yaşlı yardımcılığı hizmetinde bulunmak istiyorum. manevi destek ve ek gelir kazanma amaçlı yaşlı yardımcılığı hizmetinde bulunabilirim. fatura ödeme,alışveriş yapma vb. gsm:0532 350 72 10

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top